Virrei Amat

El virrei del Perú

El personatge que dóna nom a aquesta parada és Manuel d'Amat i de Junyent. Fill d’una família noble, Manuel d’Amat va seguir la carrera militar i va participar en les campanyes d'Àfrica i d'Itàlia, abans d'iniciar una important carrera política a Amèrica. Després de viure un temps a Barcelona, va ser nomenat governador i president de l'Audiència de Xile.

antig_CanSitjar
antiga_CanBaste
ara_CanBaste
barri_VirreiAmat
passatge_Esperanca
plaa_VirreiAmat
plaza_VirreiAmat
Virrei_Amat

Vols saber més? ... Barcelona metro a metro!
Tens una foto del barri o recomanació? Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

Els veïns recomanen

VirreiAmat RibeiroRestaurant RIBEIRO
carrer de l'Estudiant, 42
Tel. 933 503 041
Deliciosa cuina gallega. Queda pràcticament a la mateixa distància de tres estacions de metro de línies diferents.

 


VirreiAmat TaboasRestaurant TABOAS
carrer de Felip II, 244
Tel. 933 409 170
Excel·lents plats d'alta cuina de mercat en un ambient molt familiar.

 


VirreiAmat LaCotxeraBar LA COTXERA
carrer de Costa i Cuxart, 31
Tel. 933 522 502
http://barlacotxera.blogspot.com.es
Bar cafeteria gran i espaiós on organitzen exposicions de pintura, actuacions musicals, monòlegs, espectacles de màgia... També tenen més de 50 jocs de taula per amenitzar la tarda prenent una copa en bona companyia.

Veure tots
Llocs d'Interès

centrecivic CanBaste

CENTRE CÍVIC CAN BASTÉ
passeig de Fabra i Puig, 274
Tel. 934 206 651
http://canbaste.wordpress.com
Centre cívic molt dinàmic, on organitzen cursos, xerrades, exposicions i projeccions de pel·lícules. També disposen d'un punt gratuït de connexió a internet. Podeu consultar la seva programació des de la seva pàgina web.


Passatge Esperana

Passatge de l'Esperança
Es tracta d'un dels racons més interessants del barri, compost de setze edificis d'estil noucentista amb elements d'art decó, construïts i promoguts per cooperatives i associacions obreres en els anys 20.

 


L’ambient que es respira al voltant de la plaça del Virrei Amat, recentment remodelada, és molt agradable, especialment els caps de setmana. I si volem anar a comprar, només hem de recórrer el passeig de Fabra i Puig on, a banda de molts comerços, trobarem el mercat de la Mare de Déu de la Mercè.

Veure tots
Serveis

VirreiAmat MercatMerce

MERCAT DE LA MARE DE DÉU DE LA MERCÈ
passeig Fabra i Puig 270-272
Tel. 934 294 192
www.mercatdelamerce.net
El mercat de la Mercè és de 1961, creat per donar solució als problemes de proveïment de la zona a causa del seu augment d'habitants immigrats.

Veure tots

From Address:

 

EL LLIBRE

compral-aqui

Agraïments

Aprofito aquest espai per agraïr infinitament a Bito Cels per la cessió de les seves fotografies al web, a Juan Tarrés pels seus vídeos, a Marisa Muñoz, Fede Torres i Govert Oost pel seu pacient suport, a Marc Campos per la seva ajuda, a Beatriu Garcia, Josep Hurtado i Xavier Vidal per creure, crear i recolzar aquest projecte des dels seus inicis, a Beatrice Bossio per les seves traduccions al anglès i a l'italià, a l'Ajuntament de Barcelona i TMB per cuida d'ell i a la resta de persones que han aportat alguna dada per millorar el projecte.

Web, fase pro

Aquesta és la primera fase del projecte web Barcelona metro a metro.

Estem treballant per poder oferir-vos una evolució d'aquesta pàgina, encara més completa i versàtil. Us anirem informant...

Llegir més...

Contacti amb nosaltres

  • Per a qualsevol consulta, suggerencia o comentari...

  • Email publicitat: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .
  • Email usuaris: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.